Subaru Forester Sport legt ander accent

Subaru Forester Sport legt ander accent

Subaru voegt een nieuwe uitvoering toe aan de bestellijst van de Forester. De Forester Sport pakt het uiterlijk net even wat anders aan dan we gewend zijn. 

De Subaru Forester is bovenal een auto waarmee je lekker los kunt gaan op slechter begaanbaar terrein zonder pretenties. De Forester Sport zet een streep door dat laatste, want bij die uitvoering draait het vooral om uiterlijk vertoon. De Sport verruilt diverse chromen en zilverkleurige accenten voor zwarte exemplaren: dat is het geval bij de 18-inch wielen, grille-omlijsting, de raamlijsten, de skidplates en de inzetstukken in de dorpels. Ook zien we rondom dat het zwarte kunststof wordt vergezeld door oranje accenten. Tevens zijn de steunen van de dakdragers zijn in dat kleurtje uitgevoerd. Opvallend detail, in tegenstelling tot de andere uitvoeringen van de Forester krijgt de Sport in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *