Skoda Kushaq is nieuwe compacte cross-over

Skoda Kushaq is nieuwe compacte cross-over

Skoda heeft zojuist de Kushaq voorgesteld, een nieuwe compacte cross-over die wat formaat betreft behoorlijk vergelijkbaar is met de Skoda Kamiq. De Kushaq past ook wat design betreft prima tussen de reeds bekende cross-overs en SUV’s van Skoda. Er is echter één maar…

De afgelopen periode heeft Skoda meermaals teasers getoond van de Kushaq, een compacte cross-over die nu in z’n geheel is gepresenteerd. De Kushaq is de productieversie van de vorig jaar gepresenteerde Vision In Concept. Die auto gold als vooruitblik op een speciaal voor de Indiase markt ontwikkelde cross-over. Hoewel de Skoda Kushaq ook buiten India verkocht gaat worden, bevestigde Skoda eerder aan AutoWeek dat de cross-over niet naar Nederland komt. De Indiase markt kan de Kushaq overigens goed gebruiken. Skoda’s modellengamma bestaat in India momenteel uit de Rapid, Octavia en Superb.
Skoda …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *