Prijzen vernieuwde Subaru XV bekend

Prijzen vernieuwde Subaru XV bekend

Subaru geeft de XV een milde opfrisbeurt. De cross-over is op detailniveau aangescherpt, waarbij het uiterlijk lichte aanpassingen onderging en onder meer de vierwielaandrijving een upgrade meekreeg. In Nederland is de vernieuwde XV iets duurder dan voorheen het geval was.

De gefacelifte Subaru XV was reeds bekend door een afbeelding die het merk afgelopen januari vrijgaf. Al met al zijn de uiterlijke verschillen bij de facelift miniem: de voorbumper kreeg een groter kunstof inzetstuk in het midden en L-vormige zilvergrijze inzetstukken aan de zijkanten. Ook de skidplate is nieuw. Daarbij zijn de sierdelen rond de mistlampen anders vormgegeven en trok Subaru de grille strak, waarbij het honingraatmotief plaats moest maken voor één horizontale en meerdere verticale spijlen. Het Subaru-logo prijkt in een zilverkleurig horizontaal deel daarboven. Daarnaast staat de XV …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *