Prijzen elektrische Maxus eDeliver 9 bekend

Prijzen elektrische Maxus eDeliver 9 bekend

Maxus heeft de Nederlandse vanafprijs van de eDeliver 9 vrijgegeven. De nieuwe elektrische bedrijfswagen heeft een vanafprijs van net geen 50 mille en is nog dit jaar in Nederland te koop.

Maxus is een merk van de Chinese fabrikant SAIC, dat in Nederland al de EV80 en de kleinere eDeliver 6 verkoopt. Het in Nederland nog jonge merk timmert hier behoorlijk aan de weg. In februari was de EV80 de mest verkochte elektrische bedrijfswagen van Nederland en ook de kleinere eDeliver 3 wist een plekje in de verkoop-top 10 te bemachtigen. De EV80 wordt op termijn vervangen door de sterk op de Ford Transit lijkende eDeliver 9, maar het tweetal wordt dit jaar nog naast elkaar verkocht. De eDeliver 9 komt in diverse uitvoeringen op de markt. De elektrische bedrijfswagen heeft een vanafprijs van € 49.990.
Maxus eDeliver 9
Voor net geen 50 mille krijg je de bestelversie van de Maxus …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *