Ford Equator is nieuwe SUV

Ford Equator is nieuwe SUV

Dit is de Ford Equator, een nieuwe luxueus uitgevoerde SUV van Ford met plek voor zes inzittenden. Zou het wat voor Nederland zijn?

Ford heeft in China al een behoorlijk uitgebreid SUV-aanbod, een reeks hoogpotigen die we in Europa niet allemaal kennen. Ford verkoopt de vorige generatie Kuga er als Escape en heeft er ook de actuele Kuga in het gamma. Daarboven staat de Edge Plus, een langere en aangepaste versie van de Edge die tot voor kort ook in Nederland leverbaar was. Meer hier onbekende SUV’s? Zeker, het merk heeft er de ook in Australië leverbare Everest in het gamma. Dat model moet de Explorer boven zich dulden. Onderaan de SUV-lijst staat de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *