BMW Group boekt verkooprecord ondanks crisis

BMW Group boekt verkooprecord ondanks crisis

BMW Group is erin geslaagd om ondanks de voortdurende verkoopdip wegens de coronacrisis een verkooprecord te boeken. In de tweede helft van 2020 verkocht het meer auto’s dan ooit tevoren.

Het tweede halfjaar van 2020 was ondanks de verkoopkrimp door de lockdowns een recordperiode. BMW verkocht vanaf juli tot en met eind 2020 meer auto’s dan ooit in die periode, zo meldt de Duitse autofabrikant. In het tweede deel van het jaar verkocht BMW Group in totaal 1,36 miljoen auto’s. Het gaat dan dus om alle merken van het concern samen, dus inclusief Mini en Rolls-Royce.
De cijfers zijn opvallend, omdat de automarkt in de eerste helft van het jaar nog duidelijk last had van de coronapandemie. Veel fabrieken waren zelfs tijdelijk gesloten. De verkopen hebben zich, in ieder geval bij BMW, dus goed hersteld van de klap van de eerste lockdown.
Over heel 2020 gezien vielen de verkopen van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *