Toyota Aygo X Prologue blikt vooruit op nieuwe Aygo

Toyota Aygo X Prologue blikt vooruit op nieuwe Aygo

Terwijl de een na de andere autofabrikant het A-segment verlaat, bijt Toyota zich er juist in vast. Dit is de Toyota Aygo X Prologue, een uitgesproken vooruitblik op de volledig nieuwe Toyota Aygo.

Toyota is van plan aan het Europese succesverhaal dat Aygo heet een nieuw hoofdstuk toe te voegen. Het merk presenteert deze Aygo X Prologue, een compact studiemodel waarmee Toyota laat zien hoe het de de huidige, in 2014 gepresenteerde tweede generatie Aygo een opvolger geeft.
Toyota Aygo X Prologue
De Aygo X Prologue is nog een designstudie en dus is deze door Toyota’s Europese designafdeling ontworpen concept-car voorzien van details die het productiestadium niet zullen halen. Dat maakt de auto echter niet minder interessant. Wie door z’n wimpers kijkt, ziet hier namelijk gewoon de nieuwe Toyota Aygo staan. Het eerste dat opvalt is dat Toyota de Aygo X Prologue heeft geïnjecteerd met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *