SsangYong Musso spoedig vernieuwd

SsangYong Musso spoedig vernieuwd

De gefacelifte SsangYong Rexton is inmiddels verkrijgbaar en dat betekent dat ook pick-upbroer SsangYong Musso binnenkort wordt bijgewerkt. De vernieuwde SsangYong Musso is nu in camouflagetrim opgedoken in het steenkoude Lapland waar de pick-up aan koudetests wordt onderworpen.

De SsangYong Musso is in feite de pick-up versie van SsangYong’s grootste SUV: de Rexton. Die Rexton werd in 2019 gefacelift en kreeg daarbij een nieuwe neus aangemeten, maar de auto werd ook op tal van andere vlakken vernieuwd. De Musso moet het nog altijd met het design doen waarmee SsangYong’s pick-up in 2018 aan de wereld werd voorgesteld. Ook de Musso krijgt zo te zien een facelift, maar het lijkt erop dat SsangYong het front van de vernieuwde Rexton niet één-op-één naar de Musso …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *