Nieuwe concept-car Honda in beeld [Exclusief]

Nieuwe concept-car Honda in beeld [Exclusief]

Voor de tweede keer in korte tijd kan AutoWeek je exclusief een stel patenttekeningen van een nieuw studiemodel van Honda laten zien. Het lijkt te gaan om een futuristisch ogende vooruitblik op een nieuwe sedan.

In februari dit jaar wist AutoWeek hand te leggen op een reeks patentplaten van een nog altijd onbekend nieuw studiemodel van Honda en vandaag hebben we afbeeldingen van een tweede  concept-car van dat merk te pakken. Hoewel ook deze tweede nog onbekende showauto erg futuristisch is vormgegeven, lijkt het design een stuk levensvatbaarder dan die van het eerder opgedoken exemplaar. Ook deze nieuwe nog naamloze concept-car van Honda heeft opvallende dichte wielkasten en moet het nog zonder in de praktijk best handige zaken als buitenspiegels en handgrepen doen. Het front en de achterkant …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *