Nieuwe Bentley Continental GT Speed laat van zich horen

Nieuwe Bentley Continental GT Speed laat van zich horen

Bentley komt binnenkort met de overtreffende trap van de Continental GT. Het merk schotelt ons alvast een teaser voor waarin die Bentley Continental GT Speed naast te zien ook te horen is.

Net als de vorige generatie Continental GT krijgt ook zijn opvolger weer een extra potente Speed-uitvoering. Die GT Speed baseert het ontwerpteam in Crewe ongetwijfeld weer op de Continental GT met W12 en dus belooft die adelijke Engelsman fikse spierbundels onder zijn trainingspak te verstoppen.
De in 2017 gepresenteerde actuele Continental GT met W12, later verscheen een versie met V8, is met zijn 635 pk en 900 Nm sterke biturbo 6.0 W12 al krachtiger dan de eerste Speed-variant van de vorige …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *