MG Extender krijgt heftig hekwerk

MG Extender krijgt heftig hekwerk

Het MG-nieuws vloog je gisteren om de oren en ook vandaag is er nieuws van het MG-front, zij het wat minder groots. MG geeft zijn nog geen twee jaar oude Extender binnenkort namelijk een bijzondere opfrisbeurt.

MG presenteerde onlangs de 5 Electric en de Marvel R Electric voor de Europese en Nederlandse markt, maar daarbij blijft het niet. MG voert namelijk zeer binnenkort een facelift door op een ietwat eigenzinnig model: de Extender.
De Extender is een pick-up die net als diverse andere modellen van MG eigenlijk helemaal geen MG is. De eind 2019 gepresenteerde Extender is namelijk nagenoeg identiek aan de T70 van Maxus. De MG Extender wordt alleen in Thailand verkocht en dus is het ook niet heel vreemd dat SAIC Motor, het moederbedrijf van zowel MG als Maxus, weinig moeite deed om de T70 aan te passen. De T70 kreeg een MG-logo in z’n snuit, werd voorzien van een iets afwijkende grille en kreeg …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *