Kincsem is nieuwe speler in hypercarland

Kincsem is nieuwe speler in hypercarland

Nieuwe super- en hypercarfabrikanten schieten als paddenstoelen uit de grond. Vandaag stelt Kincsem zich voor, een nieuwe speler in het segment waarin duizelingwekkende hoeveelheden pk’s je om de oren vliegen.

Kincsem is een nieuw Hongaars bedrijf dat niemand minder dan Callum, het designbureau van voormalig Jaguar-ontwerper Ian Callum, heeft ingeschakeld voor het ontwerp van zijn eerstgeborene. De eerste auto van Kincsem, dat zich heeft vernoemd naar een Hongaars renpaard uit de negentiende eeuw, wordt een geëlektrificeerde hypercar: de Hyper-GT.
Volgens Kincsem-oprichter Tibor Bak valt er straks bij het merk een boel te personaliseren en zijn de auto’s doorspekt met digitale verwennerij.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *