Elektrische ‘Porsche 365’ van Watt Electric productieklaar

Elektrische 'Porsche 365' van Watt Electric productieklaar

Watt Electric Vehicle Company stoomt een volledig elektrische Porsche 356-lookalike klaar. Het bedrijf deelt nu meer details over deze simpelweg ‘Coupe’ genaamde creatie.

Voordat Porsche-liefhebbers zich rot schrikken en denken dat Watt Electric een echte Porsche 356a heeft verbouwd: de ‘Coupe’ is een van de grond af nieuw ontwikkelde EV. Begin februari kregen we er al een voorproefje van, nu deelt Watt Electric meer informatie. De Coupe troont op een zelf ontwikkeld ‘Paces’ genaamd EV-platform en is voorzien van een 164 pk sterke elektromotor die boven de achteras is geplaatst. Hoewel 164 pk niet overdreven veel vermogen is, heeft Watt Electric het gewicht van de Coupe mede dankzij een grotendeels uit aluminium opgetrokken chassis en een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *