Dit lees je in AutoWeek 11

Dit lees je in AutoWeek 11

AutoWeek 11 ligt nu in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Zoals je kunt zien op de cover van AutoWeek 11 trappen we in Start direct af met een uitgebreid verhaal over de toekomst én geschiedenis van de Volkswagen Passat. Er komt namelijk ‘gewoon’ een nieuwe generatie aan, al is dat in de huidige tijd eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend meer. We blikken vooruit op hoe Volkswagen dat aan gaat pakken en wat we er in grote lijnen van kunnen verwachten.
Uiteraard stappen we ook weer achter het stuur van enkele nieuwkomers, maar om te beginnen rijden we met twee auto’s die dankzij een frisse neus aan de twee ronde beginnen: de Kia Stonic en de Opel Crossland. Vooral die laatste oogt met z’n ‘Vizor Grille’ behoorlijk anders dan voorheen én krijgt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *