Director of Design Toyota ED2 over Aygo X Prologue

Director of Design Toyota ED2 over Aygo X Prologue

Met de Aygo X Prologue laat Toyota zich van een erg expressieve kant zien. AutoWeek sprak Ian Cartabiano, Director of Design en directeur van Toyota’s Europese Designstudio ED2 over de concept-car die laat zien hoe de nieuwe Toyota Aygo zou kunnen worden.

“Geen saaie auto’s meer”, luidde het credo van Toyota-President Akio Toyoda enkele jaren geleden. Sindsdien doet het merk zijn best zijn auto’s net even wat spannender te maken dan voorheen. Met de in 2016 gepresenteerde C-HR kwam Toyota opvallend expressief uit de hoek en ook de nieuwe Yaris breekt wat dat betreft met zijn imago. De Aygo kwam met zijn kenmerkende X-smoeltje al vrij brutaal voor de dag, maar de A-segmenter lijkt bij zijn aanstaande generatiewissel te ontpoppen tot een ware waaghals. De Aygo X Prologue laat zien hoe de nieuwe Aygo in grote lijnen wordt. AutoWeek sprak …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *