De showknallers van Genève 1991 – Uit de Oude Doos

De showknallers van Genève 1991 - Uit de Oude Doos

We blikken met zeker weemoed terug op de Salon van Genève van 1991. Deze auto’s trokken er toen de volle aandacht naar zich toe.

We komen deze weken vingers tekort om al het nieuws dat de autofabrikanten op ons afvuren te behandelen. In dat opzicht is de Salon van Genève ook een gemis: in slechts een paar dagen tijd zorgden de merken op de beurs voor een stortvloed aan nieuws, in plaats van het stapsgewijs loslaten van informatie zoals we dat nu zien. In 1991 keken we in ieder geval onze ogen ook al uit op de Zwitserse beursvloer. Daar stonden enkele splinternieuwe modellen, waarvan sommigen in de jaren die volgden in grote getalen de wegen op zouden gaan. Misschien wel het grootste nieuws van toen was afkomstig van Renault. Dat onthulde er de tweede generatie van de Espace. De opzet was nog steeds hetzelfde als z’n …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *