BMW iX: motorversies en prijzen bekend

BMW iX: motorversies en prijzen bekend

Eind dit jaar staat de volledig elektrische BMW iX bij de Nederlandse dealers. BMW belicht nu de twee motorvarianten waarmee de auto beschikbaar komt en maakt direct de prijzen van z’n elektrische SUV bekend.

BMW stelde eind 2020 de iX aan de wereld voor, een volledig elektrische SUV met een markant uiterlijk en veelbelovende specificaties. Het technologische uithangbord van BMW werd in één smaak gepresenteerd, een versie met twee samen 500 pk sterke elektromotoren. Nu is het uit twee versies bestaande iX-aanbod bekend, inclusief prijzen. De elektrische BMW iX komt beschikbaar als xDrive40 en als xDrive50. Allebei hebben ze dankzij twee elektromotoren vierwielaandrijving.
BMW iX
iX xDrive40
De BMW iX xDrive 40 is 300 pk sterk en sprint in zo’n 6 tellen naar een snelheid van 100 km/h. Het accupakket van de iX …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *