Volkswagen Groep blikt vooruit op nieuws van 2021

Volkswagen Groep blikt vooruit op nieuws van 2021

De Volkswagen Groep geeft een compleet overzicht van de nieuwe modellen die in 2021 verschijnen. De merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat, Skoda, Cupra, Porsche en Bentley komen aan bod.

We maken er natuurlijk geen gewoonte van, maar vandaag staat de site eens vol met nieuws van de Volkswagen Groep. Niet zonder reden, uiteraard, want het gigantische concern presenteert vandaag z’n definitieve resultaten van 2020 én een vooruitblik op de periode tussen nu en 2030. Eerder leidde dat onder meer tot een overzicht van plannen om het productportfolio in technisch opzicht nog uniformer te maken. Volkswagen heeft echter ook nieuws voor de kortere termijn in petto en gunt z’n belanghebbenden een concrete blik op al het nieuws dat nog dit jaar moet verschijnen.
Volkswagen
Nu …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *