Nieuwe Subaru WRX strekt de benen

Nieuwe Subaru WRX strekt de benen

De WRX geldt misschien nog wel meer dan de BRZ als de ultieme smaakmaker van Subaru. Er zit een nieuwe Subaru WRX in het vat, een sportieve vierwielaangedreven sedan die nu voor het eerst in productievorm is verschenen.

Subaru blikte met de Viziv Performance Concept al in 2017 vooruit op een nieuwe WRX, een auto die het in 2014 gepresenteerde model op termijn zou moeten opvolgen. Die auto is er nog altijd niet, maar het lijkt er nu écht op dat de nieuwe Subaru WRX niet lang meer op zich laat wachten. Op deze spionagefoto’s is de nieuwe WRX te zien, een auto die trouw blijft aan het in 2014 op papier van de Impreza losgeweekte model.
Hoewel, losgeweekt.. De Subaru WRX is sinds 2014 officieel geen Impreza meer, maar de uitgaande generatie maakt wel gebruik van een aangepast platform en chassis van de vorige …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *