MG Marvel R Electric gepresenteerd: deze zomer op de markt

MG Marvel R Electric gepresenteerd: deze zomer op de markt

MG trekt het doek van een nieuw model dat hier in Nederland leverbaar wordt: de Marvel R. Een volledig elektrische SUV die de geijkte namen in het C-segment moet opschrikken.

Met de MG Marvel R Electric maken we kennis met een hier nog compleet onbekend model. In wezen gaat het echter om een auto die in China, waar-ie z’n oorsprong natuurlijk vindt, al bekender is. De Marvel R werd daar eerder dit jaar onthuld als Roewe en is de opvolger van de Roewe Marvel X. In grote lijnen is de Marvel X er ook nog in te herkennen, al oogt de Marvel R Electric vooral dankzij z’n excentrieke front een stuk moderner. Komt het lijnenspel je enigszins bekend voor? Dat kan kloppen: we kregen vorig jaar mei al een voorproefje met de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *