MG breidt Europese dealernetwerk fors uit

MG breidt Europese dealernetwerk fors uit

MG krijgt flink voet aan de grond in Europa en daar moeten de vandaag onthulde MG 5 en Marvel R aan bijdragen. MG breidt het Europese dealerbestand ook fors uit.

MG voert de druk op de concurrentie dit jaar op, want naast de ZS EV en EHS krijgen we ook de MG 5 Electric en Marvel R Electric erbij. Om het offensief kracht bij te zetten, zal MG dit jaar ook nog eens flink gaan uitbreiden qua dealervestigingen. Matt Lei, de CEO van MG Motor Europe maakt dat bekend bij de onthulling van de MG 5 en Marvel R. “In de 18 maanden dat we in Europa actief zijn, zijn we niet alleen op 13 markten gestart, maar hebben we ook 100 merkdealers geopend voor …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *