MG 5 Electric: klaar voor de Nederlandse markt

MG 5 Electric: klaar voor de Nederlandse markt

Met de MG5 Electric krijgt MG ook in Nederland een nieuw model erbij in de showroom. Hoewel de auto vorig jaar al in het VK werd gepresenteerd, krijgen wij direct de vernieuwde versie. 

MG haalt de volledig elektrische MG5 EV ook naar Nederland. Hier draagt-ie de naam MG5 Electric en dat is niet het enige dat verandert ten opzichte van de in september onthulde ‘Britse’ versie. De MG5 krijgt namelijk ook direct een behoorlijk andere neus. De auto stamt in de basis uit 2017 – toen zustermerk Roewe ‘m in China als Ei5 presenteerde – en de facelift die de Roewe krijgt, vloeit ook direct door op de MG. De grille die er eerst op zat, een directe hint dat deze auto in China ook met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *