Langere Suzuki Jimny betrapt

Langere Suzuki Jimny betrapt

Suzuki kan de internationale vraag naar de Jimny nauwelijks aan. De vraag naar de even hoekige als sympathieke terreinwagen wordt straks ongetwijfeld nog groter. Suzuki is namelijk aan het testen geslagen met een langere versie van de Jimny en dat wijst er natuurlijk op dat er een nieuwe carrosserievariant op komst is.

De Suzuki Jinmy werd in 2018 na zo’n twintig jaar aan een nieuwe generatie geholpen. Vooralsnog kennen we hem alleen als driedeurs. Net als zijn directe voorganger, die ook met een softtop leverbaar was. Ruim is de Jimny geenszins, maar Suzuki heeft plannen het leveringsgamma uit te breiden met een langere variant. Van die uitgerekte Jimny zijn nu de eerste foto’s geschoten.
Suzuki Jimny
Vorig jaar rond deze tijd schreven we al over de mogelijke komst van een Jimny met vijf portieren, die Maruti Suzuki in India zou gaan produceren. Maruti Suzuki voegde namelijk onlangs de Jimny

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *