Ford F-150 in als Police Responder

Ford F-150 in als Police Responder

Ford is in de VS hofleverancier van politieauto’s. De nieuwste toevoeging aan het gamma is de Ford F-150 Police Responder.

Anders dan bij ons presenteert de autofabrikant in kwestie de politieuitvoering in de VS doorgaans zelf. Veel autobouwers hebben zelfs een lange geschiedenis met zulke auto’s. Een bekend voorbeeld uit de Ford-geschiedenis is de Ford Crown Victoria in Police Interceptor-trim, die die naam zelfs gewoon op de achterklep meedroeg als typeplaatje. Tegenwoordig is de SUV-gekte ook tot de politie doorgedrongen en doet Ford vooral met de Explorer goede zaken.
Ook zo’n forse SUV is echter niet tegen elke taak opgewassen. Daarom komt Ford opnieuw met een F-150 in Police Responder-trim. De auto is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *