Facelift voor Roewe i5 is relevanter dan je denkt

Facelift voor Roewe i5 is relevanter dan je denkt

De Chinese fabrikant Roewe heeft de i5 een facelift gegeven. De opgewaardeerde Roewe i5 is wellicht interessanter dan je denkt, de auto is namelijk technisch gerelateerd aan de MG 5 die zojuist voor de Nederlandse markt is onthuld.

MG haalt een zowel optisch als technisch opgefriste variant van de MG 5 EV als MG 5 Electric naar Nederland. De MG 5 Electric is in feite een gefacelifte variant van de MG 5 EV die eerder voor de Engelse markt werd gepresenteerd. De elektrische versies van de MG 5 zijn gebaseerd op de Ei5, de elektrische versie van de Roewe i5. Die Roewe i5 wordt sinds 2017 in China verkocht en ondergaat nu een vrij grondige facelift. Met name de binnenkant van die bijgewerkte sedan is interessant, het ligt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *