BMW i4 klaar voor onthulling

BMW i4 klaar voor onthulling

BMW trekt morgen het doek van de volledig elektrische i4. Een auto die op twee fronten groot nieuws met zich meebrengt in BMW’s middensegment.

De volledig elektrische BMW i4 is klaar voor z’n onthulling. Dat blijkt wel uit deze teaserfoto, waarbij BMW meldt dat er ‘morgen een elektrische auto gepresenteerd wordt’. De i4 borduurt qua uiterlijk grotendeels voort op de vorig jaar gepresenteerde Concept i4. Een studiemodel waar we vorig jaar ook al even met onze neus bovenop stonden. Zoals je aan de conceptversie direct kunt zien, zal de i4 een afgeleide van de nieuwe 4-serie zijn. Sterker nog: daarom betekent de komst van de i4 ook groot nieuws voor …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *