Betaald parkeren weer bijna op oud niveau

Betaald parkeren weer bijna op oud niveau

We parkeren weer bijna even op een betaalde plek als voor de coronacrisis. Dat blijkt uit cijfers van parkeerapp Parkmobile.

Het aantal parkeertransacties nadert het niveau van 2019, het jaar voor corona de situatie veranderde. Dat meldt parkeerapp Parkmobile. Sinds de jaarwisseling wordt er weer steeds meer gebruikgemaakt van betaalde parkeerplaatsen, met een tijdelijke dip door het koude winterweer in februari.
Vorige week lag het niveau van het aantal parkeertransacties nog iets meer dan 10 procent onder het aantal van dezelfde periode in 2019 en nog 19 procent lager in vergelijking met 2020. Het aantal parkeerbewegingen daalde vorig jaar snel vanaf de eerste lockdown van eind maart 2020.
Nog niet overal loopt het aantal parkeertransacties even hard op. Utrecht is een opvallende uitschieter, daar steeg het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *