Updates voor Volvo S90, V90 en XC90

Updates voor Volvo S90, V90 en XC90

Volvo voert een modeljaarupdate door op de complete 90-serie. De S90 en V90 krijgen het nieuwe Android-infotainmentsysteem dat Volvo onlangs ook naar de XC60 bracht. Daarnaast krijgt de Volvo XC90 een nieuwe mild-hybride aandrijflijn.

De Volvo XC60 profiteerde eerder in maart van de komst van een nieuw infotainmentsysteem, een door Android aangestuurd systeem, dat nu ook zijn weg vindt naar de S90 en V90. Het behoort tot de standaarduitrusting van de twee modellen van de 90-serie. De S90 en V90 krijgen daarnaast twee nieuwe veiligheidssystemen: Ready to Drive Notification en Emergency Stop Assist. Het eerste brengt de bestuurder met signalen op de hoogte als de voorligger gaat rijden. Emergency Stop Assist is in staat de auto tot stilstand te brengen als de bestuurder niet meer reageert.
Maar er is meer te melden. De sedan en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *