Toyota komt met elektrische SUV!

Toyota komt met elektrische SUV!

Toyota presenteert in april een volledig elektrische SUV, een volledig nieuwe EV die op het speciaal voor elektrische auto’s bestemde e-TNGA-platform komt te staan. Toyota laat alvast een teaserafbeelding van de auto zien.

Van 21 tot en met 28 april vindt de Sjanghai Motor Show plaats, een gigantische Chinese autobeurs die nu al interessant lijkt te worden. Toyota stelt er namelijk een volledig elektrische SUV aan het daglicht voor, een elektrische auto die Toyota zelf classificeert als een midsize-SUV. Naar verwachting gaat het om een volledig elektrische SUV van RAV4-formaat waarmee Toyota zijn pijlen richt op auto’s als de Volkswagen ID4 en Nissan Ariya.
De nog naamloze nieuwe elektrische SUV van Toyota is de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *