Pagani Huayra R te zien

Pagani Huayra R te zien

Eerder in maart liet Pagani een teaserplaat zien van wat zeer waarschijnlijk de machtige Huayra R was. Pagani bevestigt nu de komst van die heftige circuitversie van de Zonda-opvolger, een auto die al op 18 maart wordt gepresenteerd.

De Pagani Huayra krijgt net als voorganger Zonda een uiterst heftige circuitversie die de reguliere Huayra’s links en rechts voorbij moet kunnen blazen. Pagani bevestigt via zijn sociale kanalen dat die Huayra R op 18 maart zijn debuut beleeft. Op nieuw teasermateriaal is de extreme Pagani Huayra R al enigszins te zien.
Van de Zonda heeft Pagani 15 niet-straatlegale en dus specifiek voor circuitgebruik bestemde Zonda’s R gemaakt, een auto die nu eindelijk een directe opvolger krijgt. De in 2012 gepresenteerde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *