Nieuwe Mercedes-Benz C-klasse als ‘instap-AMG’ betrapt

Nieuwe Mercedes-Benz C-klasse als 'instap-AMG' betrapt

De nieuwe Mercedes-Benz C-klasse krijgt natuurlijk weer een reeks sportieve AMG-derivaten. Aan de top komen de C63 en C63 S te staan, daaronder weer een mildere maar nog altijd behoorlijk potente ‘instap-AMG’. Die opvolger van de vorige C43 4Matic is nu in camouflagekostuum betrapt.

De inkt van de brochure van de nieuwe Mercedes-Benz C-klasse is nauwelijks droog of we kunnen al vooruit kijken naar de op stapel staande AMG-versies. Die AMG-smaken krijgen hoe dan ook een viercilinder, ook de bovenaan de AMG-pikorde gepositioneerde C63 en C63 S. De vorige C-klasse had daaronder een mildere AMG-variant, de C43 die zijn leven feitelijk begon als C 450 Sport. Ook de nieuwe C-klasse krijgt een dergelijke AMG Light-variant, al is nog even de vraag hoe die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *