Lamborghini Huracán Evo RWD volgens Novitec

Lamborghini Huracán Evo RWD volgens Novitec

Novitec maakt z’n handen maar wat graag vuil aan supercars en ook vandaag blijft de tuner bij z’n leest. Het bedrijf geeft de eerste afbeeldingen vrij van zijn visie op de Lamborghini Huracan Evo RWD.

Lamborghini stelde vorig jaar de Huracán Evo RWD voor, de aangescherpte versie van de achterwielaangedreven Huracán RWD. Wie bij Lamborghini aanklopt voor een Huracán Evo RWD, krijgt een supercar met een 610 pk sterke 5.2 V10 achter de voorstoelen. Opvallend genoeg brandt Novitec zijn handen niet aan die tiencilinder, maar het uiterlijk van de Italiaan wordt wél onder handen genomen. Novitec geeft de Huracán Evo RWD een reeks uit koolstofvezel vervaardigde onderdelen, waaronder een voorklep, sideskirts, extra luchthappers naast de glazen afdekplaat van de V10 en ook de zijspiegelkappen zijn …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *