Fiat komt met nieuwe compacte SUV

Fiat komt met nieuwe compacte SUV

Fiat komt met een nieuwe compacte SUV, een cross-over-achtige met een aflopende daklijn die z’n techniek deelt met onder andere de Argo.

Fiat brengt nog dit jaar een compleet nieuwe compacte SUV op de Zuid-Amerikaanse markt, een auto waar Fiat’s in het Braziliaanse Betin gelegen Zuid-Amerikaanse designafdeling een teaservideo van laat zien. Zeer waarschijnlijk gaat het om een auto die zijn technische basis deelt met de Argo.
Fiat Project 363
In een teaservideo laat Fiat onder meer een kleimodel van de op stapel staande nieuwe cross-over zien. De nog te onthullen nieuwe Fiat moet het als hij later dit jaar op de Zuid-Amerikaanse markt waarschijnlijk opnemen tegen auto’s als de Volkswagen Nivus, een op de Polo gebaseerde compacte coupé-SUV …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *