Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 is gelimiteerd rallykanon

Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 is gelimiteerd rallykanon

Skoda viert zijn 120-jarige bestaan in de motorsport met een speciale gelimiteerde serie van de Fabia Rally2 evo: de Edition 120. De rallyauto is gelimiteerd tot 12 exemplaren, bevat de meest recente upgrades die zijn doorgevoerd voor seizoen 2021 en is te herkennen aan een speciale livery en aanvullende verlichting. De prijs is niet bekend.

De rallyversie van de Skoda Fabia doet het niet bepaald onverdienstelijk in het World Rally Championship (WRC). In 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 hengelde het fabrieksteam van Skoda het kampioenschap binnen in de WRC2-categorie. In 2020 deed Skoda niet mee met het fabrieksteam, maar voor 2021 heeft Skoda Motorsport de Fabia Rally2 Evo nog wat extra upgrades meegegeven. De ECU, intercooler en het spruitstuk zijn onder handen genomen en ook de dempers zijn verder verbeterd. De 1.6 viercilinder turbo levert nu 291 pk. De Edition 120 krijgt deze upgrades ook meteen mee. De felgroene magnesium wielen, de groene streep onderaan de flanken en de extra ledlampen boven de grille zijn specifieke …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *