Nieuwe Nissan X-Trail vanuit alle hoeken

Nieuwe Nissan X-Trail vanuit alle hoeken

In de zomer van dit jaar staat de nieuwe Nissan Qashqai bij de dealers. Een Qashqai+2 zoals die er van de eerste generatie was, komt er ook nu niet. Wél krijgt de nieuwe Nissan Qashqai weer een grotere SUV naast zich. Het is die nieuwe Nissan X-Trail die AutoWeek je nu vanuit alle hoeken kan laten zien.

Het Chinese Ministerie van Industrie en Transport heeft een gigantische lijst nieuwe typegoedkeuringen gepubliceerd, een lijst waar AutoWeek niet alleen de nieuwe verlengde Mercedes-Benz C-klasse, maar ook een compleet nieuwe SUV van Volkswagen uit opdook. Ook is er Chinees-Nissan-nieuws, maar dan wél met enige relevantie voor de Europese markt. Op deze uitgebreide reeks foto’s is namelijk de nieuwe Nissan X-Trail te zien.
Eerlijk is eerlijk, het uiterlijk van de nieuwe Nissan X-Trail is voor de fervente …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy