Nieuwe Mercedes-AMG SL krijgt 4Matic-aandrijving

Nieuwe Mercedes-AMG SL krijgt 4Matic-aandrijving

Mercedes-Benz laat de nieuwe SL alvast zien. De auto komt alleen als Mercedes-AMG in diverse smaken en krijgt zelfs 4Matic-vierwielaandrijving!

De nieuwe Mercedes-AMG SL is een belangrijk model, al heeft dat helemaal niets met het aandeel van de auto in de verkoopstatistieken van Mercedes-Benz te maken. Sinds de lancering van de 300 SL in 1952 is de SL een van de oudste modellijnen van het merk, een ware levende legende. De nieuwe generatie SL krijgt voor het eerst in jaren weer een stoffen klapdak, maar breekt op meer vlakken met de uitgaande generatie.
De Mercedes-Benz SL 65 AMG (2016)
Hoewel Mercedes-Benz zijn cabriogamma de komende jaren wegens de grote overlap tussen auto’s als de E Cabrio, S Cabrio, SL en AMG GT grondig uitkleed, blijft de SL bestaan. Het nieuwe model wordt door Mercedes-AMG ontwikkelt en wordt ook nog eens …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy