NIEUW: Zoekopdrachten van occasions opslaan

NIEUW: Zoekopdrachten van occasions opslaan

Een paar weken geleden hebben we een nieuwe handige functie aan AutoWeek.nl toegevoegd. In de occasionzoeker kun je voortaan zoekopdrachten bewaren, en mailnotificaties ontvangen als er nieuw aanbod is op je zoekopdracht.

Je kent het misschien wel. Je zoekt die ene auto, van een bepaald bouwjaar, niet meer dan zoveel gereden, met een maximum budget, en als het even kan nog in een bepaalde favoriete kleur. Dat kun je nu allemaal vastleggen in een zoekopdracht. Door een mailnotificatie in te stellen, mis je nooit meer een nieuwe aanbieding.
Natuurlijk, echt nieuw is het niet. Op websites als Funda, Marktplaats en diverse occasionportals kon je al zoekopdrachten opslaan. Maar op AutoWeek.nl bestond deze handige functie nog niet.
Zoekopdrachten instellen
Onder occasion zoeken stel je met de diverse beschikbare filters je zoekselectie in. Als je tevreden bent met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *