‘Klagen over saai McLaren design hypocriet vs Porsche 911’- AutoWeek podcast

'Klagen over saai McLaren design hypocriet vs Porsche 911'- AutoWeek podcast

In deze aflevering van de Uitlaat duiken Marco en Roy op twee belangrijke nieuwe sportwagens: De Porsche 911 Gt3 en de Mclaren Artura. Luister hieronder om te horen waarom meer ze toejuichen dat Porsche niet meedoet met de pk-race.

We gaan verder met de Uitlaat, waarin wij dieper ingaan op ons werk hier bij AutoWeek. Omdat de nieuwe Porsche 911 GT3 Roy en Marco als fanboys te veel spreektijd zou kosten in een normale aflevering, hebben ze er een special van gemaakt. Konden ze hem mooi vergelijken met de nieuwe McLaren Artura, die een dag later werd onthuld. Maar ook de eerste Focus RS en de Lexus NX komen aan bod.
Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook in Apple Podcast, Spotify,

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *