Elektrische Ford F-150 in beeld

Elektrische Ford F-150 in beeld

De elektrische pick-up komt er écht aan en het eerste serieuze exemplaar zou zomaar eens van Ford kunnen zijn. De elektrische Ford F-150 is wederom gespot en moet volgend jaar in productie gaan.

Ford maakt er absoluut geen geheim van dat er een elektrische versie van de zeer populaire Ford F-150 aan zit te komen. Het merk heeft zelfs al wat details uit de doeken gedaan en zette al eens een exemplaar stevig aan het werk. Wel ging het daarbij nog om een auto met het uiterlijk van de reguliere F-150. In de praktijk zal de Ford F-150 EV wel degelijk als zodanig te herkennen zijn, al is daar op deze spionagebeelden nog weinig van te zien.
In de basis is Fords grote EV gewoon een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *