Alpha Ace Wolf is elektrische pick-up

Alpha Ace Wolf is elektrische pick-up

GMC”s Hummer is een beestachtige elektrische pick-up, Rivian gaat een elektrische pick-up produceren en ook Tesla komt in de vorm van de Cybertruck met een elektrische auto met open laadbak. Hoeft het allemaal niet zo intens? Dan is deze elektrische Alpha Ace World misschien wel hét elektrische werkpaard voor jou.

Eind 2020 kregen we voor het eerst lucht van de Amerikaanse start-up Alpha Motor Corporation. Het bedrijf stelde toen de Ace Coupé aan de wereld voor, een 4,18 meter lange elektrische coupé met een opvallend retrodesign. Die Ace Coupé kreeg begin dit jaar een sportieve versie naast zich en niet veel later trok Alpha Motor Corportation het doek van de Alpha Ace Jax. Die hoog op de poten …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy