Volkswagen ID6 Crozz duikt op!

Volkswagen ID6 Crozz duikt op!

Dít is de Volkswagen ID6 Crozz, de tweede variant van de elektrische ID6. Wordt straks in China naast de ID6 X verkocht. Welke komt er naar Europa?

Al in februari dit jaar doken in China de eerste foto’s op van de elektrische Volkswagen ID6, de langere en ruimere SUV-broer van de ID4 met drie zitrijen en plek voor tot zeven inzittenden. Hij wordt in China straks in twee uitvoeringen verkocht. Op deze kakelverse foto’s is het tweede lid van de ID6-familie te zien, de ID6 Crozz.
Volkswagen ID6 Crozz
Jawel, Volkswagen verkoopt in China straks twee verschillende versies van de elektrische ID6 naast elkaar. Dat klinkt vreemd, maar is toch enigszins verklaarbaar. Volkswagen heeft in China twee joint-ventures. De eerste met SAIC-Volkswagen, de tweede …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy