Toyota GR Supra als Jarama Racetrack Edition

Toyota GR Supra als Jarama Racetrack Edition

Dít is de Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition, een speciale editie van de Supra waarvan er één exemplaar naar Nederland komt.

De Nederlandse Toyota-importeur heeft één exemplaar van de GR Supra Jarama Racetrack Edition weten te bemachtigen, een €85.995 kostende Supra die bijzonder is uitgevoerd. De speciale editie is vernoemd naar het Jarama-circuit in Spanje, een circuit waar de huidige Supra voor het eerst door media, waaronder AutoWeek, aan de tand werd gevoerd.
De Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition is Horizon Blue gespoten en staat op 19-inch grote matzwarte lichtmetalen wielen waar zich rode remklauwen achter schuilhouden. Ook vanbinnen wordt de exclusieve Supra aangekleed. Toyota geeft de Supra een koolstofvezel plakkaat waarop onder meet het productienummer en de lay-out van het Jarama-circuit is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *