Nieuwe Honda Civic Sedan duikt op

Nieuwe Honda Civic Sedan duikt op

In beeld: de nieuwe Honda Civic Sedan. Lijkt identiek aan de Civic Prototype die Honda eerder presenteerde. Nu de vraag, komt -ie naar Nederland?

De Civic-adepten van Civic11oforum plaatsen hebben twee afbeeldingen van de nieuwe generatie Civic Sedan in handen gekregen. Hoewel AutoWeek het uiterlijk van de nieuwe Civic Hatchback en Civic Sedan eerder al kon vrijgeven en het design dus eigenlijk geen verrassing meer is, is het altijd interessant om daadwerkelijke foto’s van het nieuwe model te zien.
De op deze foto’s zichtbare Chinese versie van de nieuwe Honda Civic Sedan zal optisch niet erg gaan afwijken van de versie die in onder meer de Verenigde Staten en Europa op de markt komt. Het model lijkt sprekend op de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *