Jeep Wagoneer en Grand Wagoneer onthuld

Jeep Wagoneer en Grand Wagoneer onthuld

Jeep breidt zijn Amerikaanse leveringsgamma uit met twee nieuwe modellen: de Wagoneer en de Grand Wagoneer. Hoewel de een niet groter is dan de ander, zijn de nieuwe Wagoneer en Grand Wagoneer wel nóg groter dan de dit jaar gepresenteerde Grand Cherokee L!

Jeep voegt in de Verenigde Staten de Wagoneer en Grand Wagoneer toe aan zijn leveringsgamma, SUV’s die lang door Jeep ongebruikte namen op zich krijgen geplakt. We kennen de modelnaam een luxueuze variant van de Cherokee, maar het is de Grand Wagoneer (SJ) die bij de Jeep-kenners het bloed sneller laat stromen. De komst van de Wagoneer en Grand Wagoneer zorgt wellicht voor enige verwarring. Hoewel Jeep in september 2020 met de Grand Wagoneer Concept al een productierijp ogende concept-car toonde die als voorbode op de twee nieuwkomers diende, trok Jeep in januari dit jaar doodleuk het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy