Hyunadi Staria wordt extravagante personenbus

Hyunadi Staria wordt extravagante personenbus

Hyundai komt met een extreem extravagante nieuwe MPV, de personenversie van de straks nieuwe H300/Starex! Futuristisch design en weelde!

In 2020 kregen we van onze spionagefotograaf een wel heel opmerkelijke set foto’s voorgeschoteld. Op die platen was een ingepakte personenbus te zien die een wel heel opmerkelijk design lijkt te krijgen. We vermoedden al dat dat het om een Hyundai ging en nu kondigt dat merk zélf de komst van zijn nieuwe uitgesproken ruimtereus aan. We heten welkom: de Staria.
Hyundai omschrijft de Staria als een MPV met futuristisch design. Daar lijkt geen woord aan gelogen. De nieuwe kolos heeft een zeer vlak aflopende neus waarbij de motorkap en voorruit net als bij MPV’s van de oude stempel min of meer in elkaar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *