Canoo pick-up wordt Zwitsers zakmes op wielen

Canoo pick-up wordt Zwitsers zakmes op wielen

Canoo presenteert een nieuw model, voorlopig simpelweg ‘pick-up’ genaamd. Een uiterst slim ding, volledig elektrisch en beresterk.

We kennen Canoo tot op heden vooral als een jong Amerikaans merk dat met de elektrische bestelbus MPDV over enkele jaren de Amerikaanse én internationale markten hoopt te bestormen. De zoveelste start-up met elektrische auto’s, denk je misschien, maar Canoo heeft potentie om een hele grote speler te worden. Hyundai stapte namelijk bij Canoo aan boord voor de doorontwikkeling van een modulair EV-platform dat Canoo al in de steigers heeft gezet. Op den duur moet dat ook bij Hyundai en Kia worden …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *