Toyota komt met X-Prologue Concept

Toyota komt met X-Prologue Concept

Toyota toont een teaserplaat van de X Prologue Concept, zeer waarschijnlijk een vooruitblik op de nieuwe Toyota Aygo. Op 17 maart weten we meer!

Toyota geeft een teaserafbeelding vrij van een splinternieuw studiemodel: de X Prologue. Het merk houdt de lippen verder nog stijf op elkaar en dat betekent dat het speculeren kan beginnen. Toch denkt AutoWeek al een aardige indicatie te hebben van waar de X Prologue voor dient. Wij verwachten dat de X Prologue een voorbode is van de volledig nieuwe Aygo. We leggen je uit waarom.
Toyota-logo (Hybrid)
We beginnen met het design, want daar valt zelfs op basis van deze enkele afbeelding al genoeg over te zeggen. De X Prologue krijgt namelijk een bijzonder uitgesproken snuit. We zien opvallend vormgegeven C-vormige koplampen die volledig in elkaar overlopen. Centraal op de neus zit het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy