Nieuwe SsangYong Rexton op de prijslijst

Nieuwe SsangYong Rexton op de prijslijst

De vernieuwde SsangYong Rexton heeft Nederlandse prijzen. Het betreft de bedrijfswagenversie op grijs kenteken. De personenversie volgt dit jaar.

In oktober 2019 kon AutoWeek al de eerste afbeeldingen van de ingrijpend vernieuwde SsangYong Rexton laten zien. Een kleine maand later werd vernieuwde versie van de in 2017 op de markt gebrachte SsangYong Rexton officieel gepresenteerd. Wat blijkt? De auto staat op de Nederlandse prijslijsten, al betreft het alleen versies met grijs kenteken. Deze bedrijfswagenversies van de Rexton hebben geen achterbanken, maar wel een zee van interieurruimte.
SsangYong Rexton
SsangYong vraagt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *