Nieuwe compacte EV van Volkswagen en JAC

Nieuwe compacte EV van Volkswagen en JAC

De Sol E10X is een nieuwe compacte EV van Volkswagen en JAC. De elektrische auto komt in drie versies en heeft een actieradius van tot 302 kilometer.

Volkswagen en de Chinese fabrikant JAC Motors stampten in 2018 een nieuw merk uit de grond: Sol. Sol is een relatief nieuw merk dat voornamelijk bestaande modellen van JAC van eigen beeldmerken en aangepaste frontjes en kontjes voorziet. De elektrische E20X was de eerstgeborene van Sol, een auto met een Seat-achtig snuitje die gewoon was gebaseerd op de iEV7S van JAC. Inmiddels heeft Sol meer modellen in het gamma en daar komt nu een nieuwe compacte EV bij: de E10X.
JAC iEV6E Sport, een vernieuwde versie van de oorspronkelijke iEV6E
Net als de rest van de modellen van Sol is ook de E10X in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy