Niels van Roij Design komt met Daytona Shooting Brake Hommage

Niels van Roij Design komt met Daytona Shooting Brake Hommage

Niels van Roij Design komt met nóg een Shooting Brake, ditmaal een hommage aan de Daytona Shooting Brake. Op basis van de Ferrari 599 GTB!

In opdracht van een klant bouwde Niels van Roij Design onlangs een Ferrari 550 Maranello om tot de Breadvan Hommage, min of meer een moderne interpretatie van en een eerbetoon aan de Ferrari 250 GT SWB Breadvan. De coachbuilder laat nu een drietal schetsen zien van wat het de Daytona Shooting Brake Hommage noemt.
Ferrari 365 GTB / 4 Shooting Brake (1975)
De Daytona Shooting Brake lijkt geïnspireerd te zijn op de 365 GTB /4 Shooting Brake, een in 1975 in opdracht van een gefortuneerde klant tot Shooting Brake omgetoverde Ferrari 356 GTB/4 Daytona. Het lijkt er sterk op dat ditmaal geen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *